+31 (0)6 49 34 04 04 nagelstudiomooizo@live.nl
cirkel3

Behandelingen


Bij nagelstudio MooiZo! kunt u terecht voor diverse behandelingen. Deze worden uitgevoerd door een professionele nagelstyliste. Ik geef u met veel affiniteit een behandeling met gel of acryl óf verzorg uw teennagels met een gel of french pedicure. Ook kunt u kunstnagels laten repareren of verwijderen.

Acrylnagels

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof en wordt met behulp van een penseel aangebracht. Als de nagel de juiste vorm heeft wordt de acryl met rust gelaten zodat deze kan drogen. Uw nagels groeien en uiteraard groeit het acryl met uw nagels mee. Voor een mooie en verzorgde uitstraling is het van belang dat u na 3 tot 4 weken komt voor een behandeling. Het oude product wordt er bijna helemaal afgevijld. Dit gebeurt gedeeltelijk met een freesmachine om snel en efficiënt te werken. Uw eigen nagel wordt hierbij niet beschadigd. Vervolgens wordt er weer nieuw acryl aangebracht. Zo houdt u keer op keer mooie sterke nagels. Acrylnagels zijn niet slecht voor uw eigen nagels.

Bruidsnagels

Als aanstaande bruid wilt u natuurlijk niet voor vervelende verassingen komen te staan op uw mooiste dag. Daarom gaan we eerst overleggen wat u wilt, wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u en de kleding past. Daarbij zet ik kosteloos 1 proefnagel, zodat u een beetje het idee krijgt hoe het is om kunstnagels te dragen. Als het u bevalt maken we een afspraak en betaalt u gewoon een set volgens de normale prijs.
Geen arrangementen dus. Overige kosten zijn er gewoon niet!

U zou ook kunnen kiezen voor een Mani-Q (gellak), of een combinatie van verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een french pedicure of Mani-Q op uw teennagels. Als uw handen en voeten dezelfde verzorgde uitstraling hebben, dan geloof ik dat u zich extra bijzonder zal voelen op uw grote dag.

Gel op uw teennagels

Ook uw teennagels vragen om aandacht. Ze verdienen het om er mooi en verzorgd uit te zien. Vandaar dat er tegenwoordig steeds vaker voor een behandeling wordt gekozen met gel of Mani-Q. Zo zijn uw teennagels ook gelijk verstevigd en stralen ze klasse en stijl uit door de hoogwaardige glans. Hierdoor wordt het weer extra leuk om in open schoenen of teenslippers te lopen. Omdat uw teennagels minder snel groeien heeft u zeker 6 tot 8 weken plezier van uw gel teennagels.